Yhteystiedot

Reijo Moilanen
Toukolankatu 16
53100 LAPEENRANTA
puh. +358405438179

sähköp. reijo.moilanen@
quicknet.inet.fi

Uusimmat kuvat

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:105207 kpl

Teen mieluusti matkaa yksin mutta mielelläni myös ryhmän kanssa; joko vastuullisen matkatoimiston kanssa tai omatoimimatkalla. Matkatoimiston kanssa on hyvä matkata. He ovat etukäteen miettineet asiat ja huolehtivat ja vastaavat matkan alusta sen loppuun.

Vuonna 2020 - jos Jumala suo - esitetään Saksassa Oberammergaun kylässä käsimysnäytelmä.Näytelmä esitetään vain 10 vuoden välein. Saattaa siis olla nyt ainutlaatuinen tilaisuus lähteä mukaan.Jos asia kiinnostaa niin ota yhteyttä vieressä olevilla yhteystiedoilla. Vastuullinen matkatoimisto on Pohjolan Matka Lappeenrannasta.

Portugalin kevät ja Portugalin pääsiäinen huhtikuulla 2020. Katso ohjelma vierestä klikkaamalla. Hyvin erikoinen mutta mielenkiintoinen matka.

Matka Israeliin on aina ajankohtainen ja jakaa mielipiteitä. Seuraava - jos Jumala suo - onkijakuun lopulla 2019.

Israelin matkan käytännön asiat hoitaa opas Dave Hasenson kokemuksella ja ammattitaidolla. Lennot otamme Pohjolan Matkalta. Noora Turku etsii lennot ja hänen kauttaa hoidamme myös lentojen maksuliikenteen. Yhteistyö on toiminut hyvin. Israelin matka on niin sanottu omatoimimatka eli siinä ei ole yhtä vastuullista matkatoimistoa.

Tässä on Matti Tynkkysen tekemä hieno matkakertomus uudistettuna Näkyy ja kuuluu tässä.

Omatoimimatkoilla jokainen maksaa henkilökohtaisesti lennot ja ns maapalvelut erikseen kullekin palveluntuottajalle ja vastaa itse omasta matkastaan. Kyllä omatoimimatkakin on hyvä ja turvallinen. Se on vain perusteiltaan erilainen. Kaikilla matkoilla tulee kunkin huolehtia omalta osaltaan ja kohdaltaan jotta sekä vakuutukset, rokotukset ja passit ja muut asiat ovat kunnossa.