Yhteystiedot

Reijo Moilanen
Toukolankatu 16
53100 LAPEENRANTA
puh. +358405438179

sähköp. reijo.moilanen@
quicknet.inet.fi

Uusimmat kuvat

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:184223 kpl

Tein mieluusti matkaa yksin mutta mielelläni myös ryhmän kanssa; joko vastuullisen matkatoimiston kanssa tai omatoimimatkalla. Niin - tein. Nyt kysymys on teenkö myös tulevaisuudessa....? Siltä varalta jos matkat kuitenkin joskus jatkuvat olen alustavasti valmistellut myös uusia matkoja.

Siirretty - peruutettu - toteutuu ehkä -- jos Jumala Suo. Syksyyn 2022 siirtyisi moni asia...

Pohjolan Matka on valmistellut matkan Georgiaan. Matkan ohjelma on tässä. Matkan ajankohta on alustavasti syyskuun loppupuolella 2022.

Matka Israeliin on aina ajankohtainen - niin historian kuin nykypäivänkin kannalta. Seuraava matika Israeliin olisi lokakuulla 2021 - Senkin matkan yhteydessä sanomme - jos Jumala suo.

Matka Oberammrgauhun on suunniteltu syyskuun alkuun 2022.

Matka Portugalin pääsiäiseen vuonna 2021 on peruttu ja sen tilalle ehdotetaan matkaa Portugalin syksyyn - kulttuuriin - historiaan - ja sadonkorjuuseen vuonna 2021 tai sitten matka toteutuu pääsiäisenä 2022 tai...

Israelin matkan käytännön asiat hoitaa opas Dave Hasenson kokemuksella ja ammattitaidolla. Lennot otamme Pohjolan Matkalta. Noora Turku (yhteistiedot alenpana) etsii lennot ja hänen kauttaa hoidamme myös lentojen maksuliikenteen. Israelin matka on niin sanottu omatoimimatka eli siinä ei ole vastuullista matkatoimistoa joka hoitaisi kaikki matkaan liittyvät asiat ja vastaisi kaikesta.

Tässä on Matti Tynkkysen tekemä hieno matkakertomus uudistettuna Näkyy ja kuuluu tässä.

Omatoimimatkoilla jokainen maksaa henkilökohtaisesti lennot ja ns maapalvelut erikseen kullekin palveluntuottajalle ja vastaa itse omasta matkastaan. Kyllä omatoimimatkakin on hyvä ja turvallinen. Se on vain perusteiltaan erilainen. Matkalla kuin matkalla tulee kunkin huolehtia omalta osaltaan ja kohdaltaan jotta sekä vakuutukset, rokotukset ja passit ja muut asiat ovat kunnossa.

Monilla matkoilla on hyvänä yhteistyökumppanina Noora Turku ja Pohjolan Matka.


Aivan noin kuriositeettina tässä on