Yhteystiedot

Reijo Moilanen
Toukolankatu 16
53100 LAPEENRANTA
puh. +358405438179

sähköp. reijo.moilanen@
quicknet.inet.fi

Uusimmat kuvat

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:217835 kpl

Tein mieluusti matkaa yksin mutta mielelläni myös ryhmän kanssa; joko vastuullisen matkatoimiston kanssa tai omatoimimatkalla - myös tässä koronan ja Venäjän hyökkäyksen muuttamassa maailmassa.

Lähes neljän vuoden odotus on ohitse. Saimme matkustaa elokuun 30. päivänä Saksaan ja Oberammergauhun. Matkan asiana oli kymmenen vuoden välein esitettävä näytelmä Jeesuksen kärsimyksestä. Tässä on matkamme.

Oletko usein käynyt Unkarissa ja naapurimaissaan? Vaikka olisitkin käynyt niin nyt on ehkä avautumassa erityisen mielenkiintoinen matka hyvän oppaan johdolla. Tunnetko Gabor Laszlon? Odotellaan millainen matka voisi syntyä hänen johdollaan vuoteen 2023. Vastuullisena matkatoimistona Pohjolan Matka

Näinköhän ehtisi/jaksaisi vielä ajatella matkaa Andre Rieu n konserttiin. Sekin olisi elämys. Ajankohdan suhteen olisin joustava mutta tämänkin matkan suhteen on kysymysmerkkejä. Kun Noora Turku vaihtoi työpaikkaa niin olisiko mahdollisesti Päivi Tolvasella aikaa näitten matkojen valmisteluun/toteuttamiseen?


Matka Israeliin on ollut minulle aina tärkeä.

Vanha matkakertomus Israelista

Tässä on Matti Tynkkysen tekemä hieno matkakertomus Näkyy ja kuuluu tässä.


Omatoimimatkoilla jokainen maksaa henkilökohtaisesti lennot ja ns maapalvelut erikseen kullekin palveluntuottajalle ja vastaa itse omasta matkastaan. Kyllä omatoimimatkakin on hyvä ja turvallinen. Se on vain perusteiltaan erilainen. Matkalla kuin matkalla tulee kunkin huolehtia omalta osaltaan ja kohdaltaan jotta sekä vakuutukset, rokotukset ja passit ja muut asiat ovat kunnossa.