Yhteystiedot

Reijo Moilanen
Toukolankatu 16
53100 LAPEENRANTA
puh. +358405438179

sähköp. reijo.moilanen@
quicknet.inet.fi

Uusimmat kuvat

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:155250 kpl

Tein mieluusti matkaa yksin mutta mielelläni myös ryhmän kanssa; joko vastuullisen matkatoimiston kanssa tai omatoimimatkalla. Niin - tein. Nyt kysymys on teenkö myös tulevaisuudessa....? Siltä varalta jos matkat kuitenkin joskus jatkuvat olen alustavasti valmistellut myös uusia matkoja.

Mihin sitten? Miten olisi matka Georgiaan tai Georgiaan? Pohjolan Matka valmistelee matkaa. Matkan alustava ohjelma on tässä.

Matka Israeliin on aina ajankohtainen - niin historian kuin nykypäivänkin kannalta. Seuraava matika Israeliin olisi maaliskuulla 2021 - Senkin matkan yhteydessä sanomme - jos Jumala suo.

Matka Oberammrgauhun on suunniteltu syyskuun alkuun 2022. Tälle vuodelle 2020 kaavailtu on tässä.

Israelin matkan käytännön asiat hoitaa opas Dave Hasenson kokemuksella ja ammattitaidolla. Lennot otamme Pohjolan Matkalta. Noora Turku (yhteistiedot alenpana) etsii lennot ja hänen kauttaa hoidamme myös lentojen maksuliikenteen. Israelin matka on niin sanottu omatoimimatka eli siinä ei ole vastuullista matkatoimistoa joka hoitaisi kaikki matkaan liittyvät asiat ja vastaisi kaikesta.

Tässä on Matti Tynkkysen tekemä hieno matkakertomus uudistettuna Näkyy ja kuuluu tässä.

Omatoimimatkoilla jokainen maksaa henkilökohtaisesti lennot ja ns maapalvelut erikseen kullekin palveluntuottajalle ja vastaa itse omasta matkastaan. Kyllä omatoimimatkakin on hyvä ja turvallinen. Se on vain perusteiltaan erilainen. Matkalla kuin matkalla tulee kunkin huolehtia omalta osaltaan ja kohdaltaan jotta sekä vakuutukset, rokotukset ja passit ja muut asiat ovat kunnossa.

Monilla matkoilla on hyvänä yhteistyökumppanina Noora Turku ja Pohjolan Matka.