Yhteystiedot

Reijo Moilanen
Toukolankatu 16
53100 LAPEENRANTA
puh. +358405438179

sähköp. reijo.moilanen@
quicknet.inet.fi

Uusimmat kuvat

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:112246 kpl

Teen mieluusti matkaa yksin mutta mielelläni myös ryhmän kanssa; joko vastuullisen matkatoimiston kanssa tai omatoimimatkalla. Matkatoimiston kanssa on hyvä matkata. He ovat etukäteen miettineet asiat ja huolehtivat ja vastaavat matkan alusta sen loppuun.

PORTUGALIIN --- OLETKO JO USEIN KÄYNYT SIELLÄ?

Tervetuloa matkalle Portugaliin . Tarkemmin Ohjelma Sublutourin sivuilla. Matka täynnä kevättä, aurinkoa ja Portugalin historiaa ja pääsiäisen perinteitä.

Maisa Kasanen on tehnyt blogikirjoituksen Portugalista. Lue ole hyvä.

Matka Israeliin on aina ajankohtainen - niin historian kuin nykypäivänkin kannalta.

Israelin matkan käytännön asiat hoitaa opas Dave Hasenson kokemuksella ja ammattitaidolla. Lennot otamme Pohjolan Matkalta. Noora Turku etsii lennot ja hänen kauttaa hoidamme myös lentojen maksuliikenteen. Yhteistyö on toiminut hyvin. Israelin matka on niin sanottu omatoimimatka eli siinä ei ole yhtä vastuullista matkatoimistoa.

Tässä on Matti Tynkkysen tekemä hieno matkakertomus uudistettuna Näkyy ja kuuluu tässä.

Omatoimimatkoilla jokainen maksaa henkilökohtaisesti lennot ja ns maapalvelut erikseen kullekin palveluntuottajalle ja vastaa itse omasta matkastaan. Kyllä omatoimimatkakin on hyvä ja turvallinen. Se on vain perusteiltaan erilainen. Kaikilla matkoilla tulee kunkin huolehtia omalta osaltaan ja kohdaltaan jotta sekä vakuutukset, rokotukset ja passit ja muut asiat ovat kunnossa.