Yhteystiedot

Reijo Moilanen
Toukolankatu 16
53100 LAPEENRANTA
puh. +358405438179

sähköp. reijo.moilanen@
quicknet.inet.fi

Uusimmat kuvat

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:209538 kpl

Tein mieluusti matkaa yksin mutta mielelläni myös ryhmän kanssa; joko vastuullisen matkatoimiston kanssa tai omatoimimatkalla.

Kuten edellä mainitsin. Maailma on muuttunut ja moni matka on peruttu. Matkojen peruuntuminen on tietenkin harmillista mutta ei ole mitenkään verrattavissa siihen miten ihmiset elävät ja kärsivät sodan keskellä.

Mutta toiveissa on kyllä ensi syksynä olla mukana

matkalla Oberammergaun kärsimysnäytelmään sekä vierailla

Syyskuulla 2023 olisi tarkoitus matkustaa myös Georgiaan - tervetuloa mukaan! Tämäkin matka on siirtynyt jo useamman kerran.

Edellä mainittujen jälkeen minulla olisi yksi toive matkojen suhteen. Näinköhän Noora Turku ehtisi/jaksaisi järjestää matkan Andre Rieu n konserttiin. Sekin olisi elämys. Ajankohdan suhteen olisin joustava.

Matka Israeliin on matka - niin historiaan kuin tähän päivään mutta nyt joutuu jo kysymään jotta jäämmekö senkin osalta vain muistoihin.

Vanha matkakertomus Israelista

Tässä on Matti Tynkkysen tekemä hieno matkakertomus Näkyy ja kuuluu tässä.


Omatoimimatkoilla jokainen maksaa henkilökohtaisesti lennot ja ns maapalvelut erikseen kullekin palveluntuottajalle ja vastaa itse omasta matkastaan. Kyllä omatoimimatkakin on hyvä ja turvallinen. Se on vain perusteiltaan erilainen. Matkalla kuin matkalla tulee kunkin huolehtia omalta osaltaan ja kohdaltaan jotta sekä vakuutukset, rokotukset ja passit ja muut asiat ovat kunnossa.